maanantai 9. kesäkuuta 2014

"Elämäsi ei muodostu päivistä jotka ovat menneet, vaan päivistä jotka muistat."

morjenttes! Vähä tainnu jäähä tää blogin pito vähille. Iha on tuntunu siltä että ei mulla oo mitä kuvia mitä tänne vois laittaa... Mutta nyt sitä huomas että on ainaki viiden postauksen verran kuvia oottelemassa. Sikpä aattelin tehä nyt tuplapostauksen. Eli tässäpä kuvia kesäloman alusta.
 Ajeltiin yötä vasten Jyväskylästä Kivijärvelle. Oli niin hienot maisemat, kun sumua oli joka paikassa. Ei oikee voinu keskittyä mihinkää ku aivot vaa luonnosti kokoaja mun päähän että tästä sais hienon kuvan. M on varmaan hyvin mielissään kun on tyttöystävä jolle valokuvaus on enemmän ku pakkomielle. "'Hei voisitko olla kiltti ja pysähtyy et mä saisin kuvan. Enää ei sit tarvii pysähtyy.." ;)

Maisema kuvat on otettu Kannonkoskelta.




 Ei hyvyys saavu huutaen, se kulkee hiljaa kuiskaten.

- Eino Leino













~~~~~~~~~~~~~~
Jyväskylässä mulla oli parin viikon ajan päässä visio millasisen kuvan haluan ottaa. Meinas tulla kiire kun kesäloma alko. Omenapuut oli jo vähän kerennyt lakastua mutta sain kuitenki kuvan minkä halusin. Heti alla oleva kuva on se mitä lähin ottamaan ja mallina tietty pikkusysse :) ja parissa alemmassa kuvassa on isosysse ;)



 Elä elämäsi itse, omin valinnoin. Ymmärrystä ja malttia, niitä tarvitaan.

- Vexom






 Aina ihmisen hymyillessä ja etenkin nauraessa hän tuo elämään jotakin tärkeää.

- Laurence Sterne






 Ainoat asiat, joita elämässä tarvitaan, ovat tietämättömyys ja itseluottamus. Silloin menestys on taattu.

- Mark Twain



PS. Vielä 6 päivää pitää jännittää pääseekö valokuvaukselle ;)